Zmeny na linkách č. 10 a č. 11 od 01.01.2010

Obsah

V súvislosti  so zmenou vyhlášky č. 529/2009 účinnej od 1. 1.2010, ktorou sa vymedzujú úseky diaľnic, rýchlostných ciest a ciest I. triedy s elektronickým výberom mýta, dôjde od 1. 1. 2010 k zmenám na linkách č. 10 a č. 11.

1. Na autobusovej linke č. 10 sa mení trasa linky v úseku medzi zastávkami "Luník VIII" a "OC Optima". Spoje premávajúce až k / od OC Optima, otočia v zastávke "Luník VIII" a  pokračujú k OC Optima po novej trase: Jedlíkova ul. - Popradská ul. -  Moldavská cesta  - OC Optima a späť bez zastavovania v zastávkach na tejto trase. Odchody z konečných sa nemenia.

2. Na autobusovej linke č. 11 sa mení trasa linky v úseku medzi zastávkami "SOŠ automobilová" a "Luník IX, sídlisko". Linka v uvedenom úseku bude premávať po novej trase: Moldavská cesta - Popradská ul. - Jedlíkova ul. - Myslavská cesta - Luník IX a späť.  
Zároveň dochádza k zmene  stanovištia zastávky "Moldavská, obchodné centrá" v smere na Luník IX, ktoré sa premiestňuje na Popradskú ul. Zastávky " Stodolova" a "Luník VIII" vynecháva v oboch smeroch. Odchody z konečných sa nemenia.
Viac info o úpravách v MHD na www.dpmk.sk.
Kontakt pre médiá:
Mgr. Monika Murová
PR a marketingová konzultantka

DPMK a. s. Košice
Bardejovská 6