DPMK na oslavách Dňa mesta Košice

Obsah

KOŠICE: Dopravný podnik mesta Košice nebude ani tento rok chýbať na tradičných podujatiach pri príležitosti osláv Dňa mesta Košice.  

Už zajtra 5. mája sa najväčší mestský podnik predstaví so svojim plavidlom na divácky obľúbených „Košických Benátkach.“ Žlto-modré farby Dopravného podniku Mesta Košice bude na vodnej ploche košického sídliska Nad jazerom reprezentovať maketa historického autobusu, ktorý povedie riaditeľ spoločnosti Richard Majza s posádkou.  
           
V nedeľu 6. mája sa návštevníci mesta môžu tešiť na medzinárodné stretnutie historických vozidiel v rámci „Cassovia retro 2018.“ Košický dopravný podnik v spolupráci s občianskym združením Veteran Bus Diamant vystaví na Hlavnej ulici historické prostriedky mestskej hromadnej dopravy. Diváci si z blízka môžu pozrieť autobusy ŠKODA 706 RTO z roku 1967, Karosa ŠD 11 (r.v.1977), Ikarus 280 z roku 1991 a tiež prekvapenie, ktoré v tejto chvíli ešte neprezradíme.

Obhájiť prvenstvo z minuloročnej súťaže vo varení gulášu sa pokúsi tím DPMK v zložení Erika Bodnárová, Kvetoslava Nosáľová, Kvetuša Nosáľová a Kvetoslava Reforová. Svoje kuchárske umenie predvedú 8. mája predpoludním v areáli Katovej bašty, kde si zmerajú sily s ostatnými účastníkmi súťaže o najchutnejší Košický guláš 2018.  

 

Kontakt pre médiá:

PhDr. Michaela Karaffová

Vedúca referátu marketingu, reklamy a Public relations

Dopravný podnik mesta Košice, akciová spoločnosť

Bardejovská 6

043 29 Košice

michaela.karaffova@dpmk.sk

+421 905 974 785