Úprava na linkách 25 a RA5

Obsah

KOŠICE, 03.10.2022: Z dôvodu rekonštrukcie Magnezitárskej ulice dôjde od utorka 4. októbra ku zmenám v MHD, dotknú sa liniek 25 a RA5.

 

Z dôvodu rekonštrukcie cestnej komunikácie na Magnezitárskej ulici, v zmysle schváleného dopravného značenia, dochádza od utorka 04.10.2022 od 08:00 hod. k zjednosmerneniu Magnezitárskej ulice v smere z centra mesta do obce Ťahanovce. Doba trvania dopravného opatrenia je cca 30 dní.

LINKA 25

  • v smere na Budapeštiansku premáva bez zmeny,
  • v smere na Poľov začína na zastávke EcoPoint (smer dedina Ťahanovce), následne zastavuje na zastávkach Dopravná, Magnezitárska, Želiarska, Ťahanovská, Madridská, Aténska, Bruselská a Budapeštianska (zastávky v smere na sídlisko Ťahanovce) a pokračuje na zastávku Tesco, Džungľa, odkiaľ už premáva po pôvodnej trase. Na uvedených zastávkach dochádza ku zmenám odchodov jednotlivých spojov.

Spoj s odchodom 14:10 zo zastávky Magnezitárska po Námestie osloboditeľov v pracovných dňoch bude začínať na zastávke Magnezitárska (zastávka v smere na sídlisko Ťahanovce) a následne pokračuje cez sídlisko Ťahanovce k zastávke Tesco, Džungľa, pričom na zastávkach nezastavuje. Premáva tak iba po trase Magnezitárska - Tesco, Džungľa - Pri hati - Mier - ...- Námestie osloboditeľov.

 

LINKA RA5

  • v smere na VA U. Steel premáva bez zmeny,
  • v smere do dediny Ťahanovce premáva len po zastávku Ťahanovská, zastávku Želiarska neobsluhuje.

 

V prílohe uvádzame cestovné poriadky linky 25 z jednotlivých zastávok.

 

 

 

Kontakt pre médiá:

Mgr. Vladimíra Bujňáková

špecialista pre styk s verejnosťou
Dopravný podnik mesta Košice, akciová spoločnosť

Bardejovská 6

043 29 Košice